U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Renovatie Sloopwerken 

Steeds vaker komt het voor dat gebouwen een andere bestemming krijgen, of grondig worden verbouwd zodat ze weer aan de huidige eisen of maatstaven voldoen. 
Wij kunnen alles wat met renovatiesloop te maken heeft voor U uitvoeren of dat nu het weg slopen van een keuken of badkamer is, kozijnen verwijderen, gebouwen volledig strippen tot het casco, wat u maar wilt.

Of het nu gaat om een Woonhuis, winkelpand, historisch pand in een stadscentrum of een verzorgingstehuis met 6 verdiepingen, FVB Sloopwerken heeft de kennis en ervaring om de uitdaging met u aan te gaan. Dit kunnen wij zowel handmatig als met de inzet van machines, waarbij wij ten alle tijden rekening houden met duurzaamheid en recycling.

 

Team FVB Sloopwerken Frans, Marco, Marcel en Paulo 

 

Ook wanneer er in kort tijdbestek veel werk verricht moet worden, bijvoorbeeld in winkelcentra die maar een weekend dicht kunnen, of een hotel die in no-time gerenoveerd moet worden, denkt FVB Sloopwerken graag met u mee. Wij begrijpen dat tijd erg kostbaar kan zijn en kunnen eventueel in ploegen meer uren per dag  werken en in het weekend door werken.

Groot Onderhoud

Het slopen van een badkamer of keuken heeft vaak een grote impact op de bewoner(s). Slopen en verbouwen geeft rommel en overlast. FVB Sloopwerken beperkt deze overlast tot een minimum, door goed overleg en het treffen van voldoende voorzieningen. 

Zo plaatsen we bij inpandige slopen indien nodig speciale stofschotten en maken we gebruik van afzuigmachines om stofverspreiding naar andere ruimten te minimaliseren. We hebben een aanspreekpunt, communiceren goed met de bewoners en maken goede afspraken, om voor beide het werk soepel en snel te kunnen laten verlopen.

Delen via sociale media