U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

FVB Sloopwerken de renovatie specialist

FVB Sloopwerken is groot in het uitvoeren van renovatie sloopwerk. Het strippen van gebouwen zoals bijvoorbeeld een woonhuis, winkel of kantoor  kan worden gezien als één van onze grootste specialiteiten.

Werkzaamheden welke wij onder het strippen van gebouwen verstaan zijn, het verwijderen van binnen wanden, het bikken van wand- en vloertegelwerk, het verwijderen van vloerbedekking behang, het slopen van wanden, plafonds, badkamers, keukens enzovoorts. Daarnaast verzorgen wij ook nog diverse voorkomende zaagwerkzaamheden tijdens de renovatie. 

Voor het uitvoeren van alle soorten handmatige hak- en breekwerkzaamheden zijn wij in het bezit van diversen formaten gedempte sloophamers. Indien de situatie ter plaatse het toelaat kunnen er door FVB Sloopwerken ook nog speciale minigravers en Bobcat's met roetfilters worden ingezet. Ook het zoveel mogelijk stofvrij werken door middel van onze afzuigsystemen is een groot voordeel bij het werken in bewoonde woningen.

Wij streven er voortdurend naar een  bedrijf te zijn die duurzaam succes zal bereiken in de  renovatie- en verbouwingssector.

Het sloop team ( Frans, Marco, Marcel en Paolo) staan voor U klaar.

 

Afbeelding diverse werken

Delen via sociale media